קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אהויאמה קולומביאני

מרק אהויאמה קולומביאני
מרק אהויאמה קולומביאני דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, בצל, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה מושלם עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קרמה דה אהוימן או קלבזה (מרק דלעת), כובע או דה אהויאמה (דלעת ממולאת או דלעת), ו מרק עוף קולומביאני.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום, אבקת הקארי ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הפך שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת קאריאבקת קארי
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים את ציר העוף והדלעת לתערובת הבצל. מבשלים את המרק על אש בינונית עד שהדלעת רכה כשנוקבים במזלג, כ -20 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, רוטב ווסטרשייר וחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
ציר עוףציר עוף
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
מוסקטמוסקט
סקוושסקווש
בצלבצל
מרקמרק
3
מעבירים את התערובת בקבוצות לבלנדר או למעבד מזון; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוזגים לאט את השמנת. מחממים מרק במידת הצורך, אך לא מרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מגישים מעוטרים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה