צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות חמות יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 72. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמרים, אבקת סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד ממיסים שמרים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים שמן, ביצים, חלמונים, סוכר, קינמון, מלח, הל, תערובת שמרים ו -10 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב. מערבבים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מחלקים ל 72 חלקים; מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוף
6
מקום 2 ב. מלבד ארבעה 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. מחבתות אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מחממים תנור ל 375*.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
שלב חלבונים ומים; מברישים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
אופים 12-15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות. לציפוי, שלבו סוכר של קונדיטורים, חמאה ומספיק חלב בכדי להשיג עקביות רצויה. צינור צלב על גבי כל לחמניה.