עוגת משמש וחמאת צימוקים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, גלגלית סוכר, ברנדי משמש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת קפה צימוקים משמש, מתכון עוגת חמאת צימוקים, ו עוגת חמאת משמש.
הוראות
1
להשרות צימוקים ומשמשים קצוצים בברנדי במשך 2 שעות ( רצוי לילה במקרר) - ראה טיפים מעל
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
2
הכן תערובת פירור על ידי ערבוב כל החומרים ביד / מעבד מזון עד מתפורר; להפריש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד, להפריש
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מקציפים חלבונים ביצה עם 1 TB סוכר עד שהם יוצרים פסגות נוקשות( אבל לא יבש); להפריש
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
קרם חמאה וסוכר 3/4 כוס עד אור ורך
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
לאחר מכן, מוסיפים את הפירות הספוגים עם הברנדי ומערבבים בעדינות
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
באמצעות מהירות נמוכה על המיקסר שלך, להוסיף את תערובת הקמח מנופה, לסירוגין עם היוגורט על פי רצף זה-קמח יוגורט קמח-יוגורט, עד משולב היטב
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
עכשיו בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוקצף לתוך תערובת מוקרם
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
יוצקים חצי מהבלילה למחבת משומנת ומשוריינת( bundt / מרובע / עגול), ואחריו תערובת פירור, ואז סוף סוף כל הבלילה הנותרת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים בתנור שחומם מראש ב 180C / 177° עבור 55 דקות עבור מחבת Bundt, 25-30 דקות עבור מחבת מרובע / עגול, עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור, מגניב במחבת עבור 10-15mins, ואז מגניב לחלוטין על מדפים תיל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
לעוגה לחה מאוד, מפזרים סירופ ברנדי על עוגה חמה (אני לתקוע כמה חורים באמצעות קיסם בכל רחבי העוגה לפני ההתזה) כדי להפוך סירופ ברנדי-לשלב 2 ברנדי TB, 2 מים חמים TB ו 2 כפית סוכר; מערבבים לפזר סוכר
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה