ברווז עם רוטב חמוץ: אנטרה קון סלסה עשוי להיות רק המתכון המקסיקני שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 48% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 1783 קלוריות , 68 גרם חלבון ו -161 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. הוא עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעה ו-40 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גבעולי פטרוזיליה, חמאה, חומץ יין לבן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. נסו את Goan Duck Vindaloo ברוטב קאיין חם-חמוץ , ברווז צלוי איטי עם רוטב דובדבנים חמוץ מתובל , והיגדו קון סלסה קריולה (כבד עם רוטב קריאולי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מתבלים את הברווז מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. בתנור או בתנור הולנדי, על אש גבוהה, צורבים את הברווז מכל הצדדים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים צהובים, קלויים, קלופים, זרעים וחתוכים לקוביות דקות
ברווז
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מסירים את חתיכות הברווז. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפנצ'טה, החמאה, עלי המרווה והרוזמרין ומבשלים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
פנצ ' טה
רוזמרין
ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
ברווז
4
מוסיפים למחבת את הסופרסטה והשום, ומבשלים עד שעשבי תיבול ושום ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
Soppressata
שום
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את החומץ וציר העוף החום, מביאים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הברווז בחזרה למחבת. מיצים את חצאי הלימון על הברווז ומניחים את הקליפות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חומץ
מיץ
לימון
ברווז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
6
מכניסים את התנור ההולנדי לתנור ומבשלים במשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
7
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
9
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף
10
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף
פטרוזיליה
סלרי
בצל
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
11
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.