עוגת סוכריה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות סוכרייה, רוחותסוכריה, ו עוגיות סוכרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 160C / מאוורר 140c / גז
חמאה ושורה התחתון של פח עוגה עגולה 20 ס " מ. שים את כל מרכיבי העוגה בקערה גדולה ופעימה במשך כ 2 דקות עד חלקה.
אופים במשך כ 50-60 דקות, או עד עלה וקפיצי למגע. השאירו להתקרר בקצרה בפח, ולאחר מכן להפוך את העוגה החוצה להתקרר על מתלה חוט. אם העוגה מגיעה לשיא, תחתוך את החלק העליון כדי לאזן אותה.עבור המילוי, לחתוך את העוגה לשניים כריך בחזרה יחד עם קרם לימון.
מברשת החלק העליון של העוגה עם קצת יותר לימון.
מרדדים את הדובדבן וחותכים לסיבוב 20 ס " מ. בזהירות במקום על גבי העוגה, לחץ למטה בעדינות, להחליק אותו עם הידיים. מקל את הסוכריות על מקל לתוך הדובדבן ברמות שונות, ואת המספר המתאים של נרות, ואז לפזר על כמה ממתקים או סוכריות ג ' לי. העוגה תשמור במיכל אטום במקום קריר עד 3 ימים.