עוגת סיום
אם יש לכם סוכר, וניל, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: קישוטי עוגת סיום לימודים, עוגת גיליון סיום, ו Graduation אלבום תמונות עוגה.
הוראות
מקציפים סוכר וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שהצהוב נעלם לאחר כל תוספת. מקציפים במיץ לימון ווניל.
מערבבים קמח וסודה לשתייה בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות בינונית רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגה מחבת מתלה חוט, מגניב 45 דקות או עד מגניב לחלוטין. לעטוף בניילון נצמד, להקפיא 30 דקות.
הסר ושמור 1/4 כוס ציפוי גבינת שמנת לקישוטים, ולהפיץ העליון הצדדים של עוגה באופן שווה עם הנותרים ציפוי גבינת שמנת. עוגה עליונה עם קישוטי עוגת סיום.