עוגת סלק
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 20. אם יש לכם קמח, סלק, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת סלק פולנית, עוגת סלק שוקולד, ו עוגת שוקולד סלק עבור מתכונים דומים.
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד ו 1/4 כוס חמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט. בינתיים, בקערה גדולה, קרם את יתרת החמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים ביצים.
בקערה קטנה שלבו את תערובת השוקולד, הסלק והווניל.
מקציפים לתערובת מוקרמת (תערובת תופיע מופרדת).
שלב קמח, סודה לשתיה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת.
יוצקים לתוך 10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במחבת 10 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין. לפני ההגשה, אבק עם סוכר של ממתקים.