עוגת ספוג משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג משמש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תמצית שקדים, צוף משמש, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת ספוג משמש & ratafia, משמש טרי-עוגת ספוג דבש (בסגנון רוסי), ו ספוג משמש ללא סוכר וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לנפות יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר, מלח, ואבקת אפייה. להפריד את החלמונים מן הלבנים.
מוסיפים את החלמונים לתערובת הקמח יחד עם מיץ משמש ותמציות וניל ושקדים. הכה על מהירות נמוכה של מערבל חשמלי במשך כ 1 דקה.
לשטוף מקצף הרבה לפני להכות חלבונים ביצה. בקערת זכוכית או מתכת (לא להשתמש בפלסטיק) להכות את החלבונים ביצה עד רכות. בהדרגה לנצח ב 1/2 כוס הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מקפלים בעדינות את חלמון הביצה-תערובת קמח לתוך חלבוני הביצה על 1/4 בזמן. אל תערבבי או שהעוגה לא תהיה ספוגית. בעדינות להפוך את הבלילה למחבת צינור ungreased.
אופים במשך כ 40 עד 50 דקות. מיד להפוך את המחבת הפוך ולתת מגניב. ברגע העוגה הוא מגניב להסיר אותו מהמחבת.