קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוגת עגבניות אני

עוגת עגבניות אני
אם יש לך אבקת שום, אורגנו, צלחת עמוקה עוגה קרום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת העגבניות של סנדי, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשכבות לסירוגין, למלא פגז מאפה עם עגבניות, בזיליקום, בצל ירוק, בייקון, אבקת שום, אורגנו, ופלפל אדום. בקערה קטנה, מערבבים גבינה עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
מיונזמיונז
פלפל אדוםפלפל אדום
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
תערובת מורחת על גבי עוגה. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר רדיד מהחלק העליון של העוגה ולאפות 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מגישים חם או קר.