עוגת עגבניות גרמנית
מתכון עוגת עגבניות גרמנית מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תיבול, גבינת מוצרלה, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו עוגת העגבניות של סנדי, מרק העגבניות הגרמני של הכפר, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מסדרים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת בתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת פשטידה עמוקה. סדר פרוסות גבינת מוצרלה במרכז.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הגבינה נמסה.