עוגת עץ חג המולד
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת עץ חג המולד יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תערובת עוגת בטי, חתיכת קרטון מכוסה, סוכריות גומי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת עץ חג המולד, עוגת עץ חג המולד, ו עוגת קפה עץ חג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). להכין ולאפות עוגה לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
באמצעות סכין משונן, לחתוך מעוגל העליון את העוגה על פני השטח; מקום לחתוך בצד למטה. מאמצע צד אחד קצר, לעשות חתך אלכסוני לכל פינה בצד הנגדי, מה שהופך 3 חתיכות משולשות, כפי שמוצג בתרשים. הפוך צורת עץ על ידי סידור 2 חתיכות חיצוניות עם צדדים 13 אינץ ישר יחד על מגש מכוסה רדיד; ראש כפור.
הנח את החלק המרכזי למעלה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וצדדים לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. כפור עוגה שלמה עם נותר ציפוי. לחץ על חתיכות קנדי קיין בקצה העץ כדי להפוך את הגזע.
מפזרים סוכר צבעוני להיראות כמו ענפים. מסדרים סוכריות גומי על העוגה כדי להיראות כמו אורות או קישוטים. החנות מכוסה באופן רופף.