עוגת פאונד בננה עם זיגוג קרמל
עוגת פאונד בננה עם זיגוג קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, אגוזי פקאן, קיצור ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 97 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 46%. מתכונים דומים: עוגת קילו תפוחים עם זיגוג קרמל, עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת פאונד עם זיגוג תות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
שלב בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. הניחו בצד. משמנים ומקמחים תבנית צינור מחורצת.
מקציפים 1 כוס חמאה, קיצור, 2 כוסות סוכר חום ו -1 כוס סוכר לבן עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. התערובת צריכה להיות בהירה יותר בצבע.
מוסיפים את הבננות, ואחריהן הביצים אחת אחת, ומאפשרות לכל ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים 2 כפיות תמצית וניל עם הביצה האחרונה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, מערבבים עד להטמעה. מקפלים פנימה את הפקאנים; ערבוב מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 20 דקות.
מחממים 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס סוכר לבן, 1 כפית תמצית וניל ושמנת כבדה בסיר על אש בינונית. מערבבים ברציפות עד שהסוכרים נמסים, ואז מבשלים בעדינות במשך 1 דקה.
יוצקים מעל עוגה אפויה כשהיא עדיין בתבנית. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת פאונד בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "