קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג אפרסמון

עוגת פודינג אפרסמון
אם יש לך אבקת אפייה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג אפרסמון, עוגת פודינג אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת 10 אינץ ' קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סיבוב של קלף על הקרקעית.
3
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את הברנדי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לרכך כ -20 דקות.
5
חותכים את האפרסמונים לשניים, ואז לגרוף את עיסת מן העורות ומניחים את עיסת בקערה גדולה. השליכו עורות. מחית את עיסת עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הביצים המוכות קלות, חלב, וניל, דבש, חמאה מומסת וסוכר. מערבבים אל combine.In קערה גדולה נפרדת, לשלב קמח, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ב-3 תוספות. ערבוב לשלב בין כל תוספת. מקפלים בצימוקים וכל ברנדי שנותר יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. זה צריך לבוא על 1 אינץ ' מלמעלה. אל תמלא יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים את המחבת הממולאת תבנית אפייה מעוטרת ומעבירים לתנור המחומם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים עד העוגה עלתה, הוא מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 ½ עד 1 3/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. לאחר מגניב להפעיל סכין קטנה לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה מהמחבת, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים לפרוסות ומגישים עם קצפת, אם משתמשים.  
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי