אם יש לך אבקת אפייה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג אפרסמון, עוגת פודינג אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת 10 אינץ ' קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סיבוב של קלף על הקרקעית.
3
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את הברנדי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לרכך כ -20 דקות.
5
חותכים את האפרסמונים לשניים, ואז לגרוף את עיסת מן העורות ומניחים את עיסת בקערה גדולה. השליכו עורות. מחית את עיסת עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הביצים המוכות קלות, חלב, וניל, דבש, חמאה מומסת וסוכר. מערבבים אל combine.In קערה גדולה נפרדת, לשלב קמח, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ב-3 תוספות. ערבוב לשלב בין כל תוספת. מקפלים בצימוקים וכל ברנדי שנותר יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. זה צריך לבוא על 1 אינץ ' מלמעלה. אל תמלא יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים את המחבת הממולאת תבנית אפייה מעוטרת ומעבירים לתנור המחומם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים עד העוגה עלתה, הוא מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 ½ עד 1 3/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. לאחר מגניב להפעיל סכין קטנה לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה מהמחבת, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך