עוגת פודינג בננה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, pet-ritz® צלחת עמוקה עוגה קרום, banananan מיידיות פודינג ומילוי עוגה לערבב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת פודינג שוקולד, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו עוגת פודינג הבננה הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קרום עוגה לפי הוראות על חבילה עבור קליפת עוגה אפויה בקרום אחד. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. שמור 8 עוגיות וופל וניל; למחוץ גס הנותרים 16 עוגיות. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות חלב ופודינג לערבב עם להקציף על 2 דקות או עד מעובה. כפית פודינג 3/4 כוס לתוך קליפת עוגה מקוררת. למעלה עם חצי עוגיות וופל וניל כתוש וחצי פרוסות הבננה. חזור על שכבות; העליון עם פודינג שנותר. מכסים את פני העוגה בניילון נצמד. מקררים 3 שעות כדי למזג טעמים.
ממש לפני ההגשה, להסיר ניילון נצמד. למעלה כל מנה עם מנה של ציפוי מוקצף ועוגיית וופל וניל. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.