עוגת פודינג בננה ללא אפייה
עוגת פודינג בננה ללא אפייה יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא שמנת, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לא לאפות קינוח פודינג בננה, עוגת פודינג שוקולד, ו לא לאפות s ' mores עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הפודינג, בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא את הסוכר, קמח, ומלח יחד. לאט לטאטא את החלב עד בשילוב וחלק ולאחר מכן מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד התערובת מגיעה לרתיחה נמוכה ומתעבה, כ 7 דקות. להפחית את החום נמוך מאוד.
בעוד לטאטא, להוסיף על 1/4 כוס של תערובת חלב חם לביצים.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך חלב חם לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
תנו לעמוד עד לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את העוגה, לארגן חצי פרוסות בננה בשכבה אחת על הקרום.
מורחים חצי הפודינג באופן שווה על הבננות.
להניח את עוגיות וופל בשכבה אחת על פני השטח של הפודינג, ואחריו את הבננות הנותרות.
מורחים את שאר הפודינג באופן שווה מעל.
בקערה קטנה, עם מקציף או מערבל יד חשמלי, מקציפים את השמנת, הסוכר, וניל יחד עד פסגות רכות טופס.
מורחים את הקרם באופן שווה על העוגה.
מפזרים פירורי וופל וניל מעל. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
כדי לשרת, פרוס את העוגה ומקשט כל פרוסה עם פירורי וופל וניל.