קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד IV

עוגת פודינג שוקולד IV
עוגת פודינג שוקולד IV דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמנת, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד עבור 2, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת פודינג שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ושופכים שמנת חמוצה, ביצים, מים ושמן. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תערובת עוגהתערובת עוגה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים חמים.
1
יוצקים את הבלילה לתוך תנור איטי 5 ליטר כי כבר מצופה עם תרסיס בישול מקל הלא. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות. כף לתוך מנות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי