עוגת פודינג שוקולד IV
עוגת פודינג שוקולד IV דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמנת, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד עבור 2, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת פודינג שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ושופכים שמנת חמוצה, ביצים, מים ושמן. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על צלחת הגשה.
יוצקים את הבלילה לתוך תנור איטי 5 ליטר כי כבר מצופה עם תרסיס בישול מקל הלא. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות. כף לתוך מנות בודדות.