עוגת פודינג תפוזים זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג תפוזים זנגביל. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם קליפת תפוז, מיץ תפוזים, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג חג המולד זנגביל עם רוטב חריף כתום, עוגת פודינג זנגביל, ו עוגת פודינג זנגביל.
הוראות
תנור חום ל 177°. in ungreased 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית, מערבבים יחד תערובת זנגביל, 1 כוס מים ואת הביצה עם מזלג עד מעורבב. מערבבים במרץ על 2 דקות, גירוד פינות לעתים קרובות, עד מעורבב היטב.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על הבלילה.
בסיר 2 ליטר, לחמם 1/2 כוס מים, מיץ תפוזים וחמאה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה וחמאה נמס. מערבבים בקליפה כתומה. לאט לאט לשפוך מעל הבלילה וסוכר חום (כמה הבלילה תעלה למעלה).
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. בזהירות להסיר מהתנור כי העוגה צף על גבי שכבת פודינג (העליון של עוגה אפויה יהיו סדקים). מגניב 30 דקות.