קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פיסטוק I

עוגת פיסטוק I
עוגת פיסטוק אני דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 390 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, חלב, תערובת פודינג פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פיסטוק III, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, 1 פודינג חבילה, מים, ביצים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך מחבת שמנונית וקמח.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
אופים ב 350 מעלות F (17
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעלות C במשך 45 דקות, או עד שנעשה. אפשר להתקרר.
6
כדי להפוך את הציפוי: בקערת ערבוב, לשלב 1 חבילה מיידית פודינג, חלב, תערובת קצפת מיידית. היכו עד עבה, והתפשטו על העוגה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית