עוגת פירורי אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי אוכמניות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 553 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9 אינץ ' תבנית אפייה עגולה.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד אור. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את הביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את וניל, גרידת לימון, שמנת חמוצה. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח לבלילה עד רק בשילוב. מקפלים את אוכמניות ומערבבים עם מרית כדי להיות בטוח הבלילה מעורבב לחלוטין.
כפית הבלילה למחבת מוכנה ולפרוס אותו עם סכין. עם האצבעות שלך,
להתפורר ציפוי באופן שווה על הבלילה.
אופים במשך 40 עד 50 דקות, עד בודק עוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין ומגישים זרועים סוכר ' ממתקים.
מערבבים את הסוכר מגורען, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט בקערה. מערבבים את החמאה המומסת ולאחר מכן את הקמח.
מערבבים היטב ומניחים בצד.