עוגת פירורי פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי פטל. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך שקדים, תערובת עוגה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורי פטל, ו עוגת פירורי פטל.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס התחתון הצדדים של 9-או 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, שמנת חמוצה, שמן, מים וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מניחים פטל על גבי הבלילה.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מפזרים באופן שווה על הבלילה ופטל.
אופים מחבת 9 אינץ '30 עד 40 דקות, מחבת 8 אינץ' 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל טרי ועלי נענע.