קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

איך מכינים פריש תוצרת בית

איך מכינים פריש תוצרת בית
איך להכין פריש תוצרת בית נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 178 גרם שומן, ובסך הכל של 1670 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 57%. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם ג'ינג'ר עם קרם שעועית וניל אנגלייז וקרם פרש קצפת, עוגת אפרסק וקרם פרש, ו פנקייקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב שמנת וחלב חמאה בצנצנת זכוכית. מכסים היטב בבד גבינה (או כל חומר נושם) ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר (70 עד 75 מעלות פרנהייט (21 עד 24 מעלות צלזיוס)) למשך 24 שעות. מערבבים, בורג על מכסה, ושומרים במקרר עבור 24 שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף