עוגת פירורי פטל
עוגת פירורי פטל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך שמנת, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורי פטל, ו עוגת פירורי פטל.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ריסוס התחתון הצדדים של 9-או 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, שמנת חמוצה, שמן, מים וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מניחים פטל על גבי הבלילה.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מפזרים באופן שווה על הבלילה ופטל.
אופים מחבת 9 אינץ '30 עד 40 דקות, מחבת 8 אינץ' 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל טרי ועלי נענע.