קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות17
ציון בריאות2
מגזין

עוגת פירורים נוספת

עוגת פירורים נוספת
אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תוספת פירור קינמון Streusel שמנת חמוצה עוגת קפה, ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת, ו עוגת קפה פירורים גדולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F. גריז וקמח 9-by 13 אינץ תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את ציפוי: לטאטא יחד סוכר, מלח, קמח, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לשלב יסודי ואת התערובת דומה ארוחה תירס לח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
כדי להפוך את המילוי: להקציף יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט, אבקת קקאו, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כדי להפוך את העוגה: בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד משולב היטב, על 4 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה בין כל תוספת ביצה כדי להבטיח שהכל מעורבב כראוי. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את שמנת חמוצה וחלב. זה יכול להיות קצת גבשושי. זה בסדר. במהירות נמוכה, להוסיף 1/3 של תערובת הקמח לבלילה. כפי שהוא משלבת, להוסיף חצי תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להוסיף עוד 1/3 של תערובת הקמח ואת שארית תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
מערבבים עד בקושי משולב ולהוסיף את הקמח שנותר. סיום שילוב המרכיבים היבשים עם מרית כדי להבטיח כי כל הקמח משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מורחים כמחצית הבלילה למחבת מוכנה, דוחפים אותו לקצוות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים את המילוי על גבי הבלילה.
12
Dollop הבלילה הנותרת על פני החלק העליון של המילוי ולהשתמש מרית להפיץ הבלילה על פני מחבת. השתמש בסכין חמאה בעדינות לסובב את המילוי לתוך הבלילה עם כמה משיכות עדינות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מפזרים את ציפוי באופן שווה על הבלילה ואופים את העוגה עד שהוא חום זהוב ובוחן עוגה או שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
14
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה. העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 5 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד