פרוטי טארט דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך אפרסקים, תותים, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו טאבלה של טארט וסנגריה פירותי, בר מימוזה פירותי, ו שיבולת שועל פירותי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פודינג וחלב בסיר בינוני. לבשל על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים פודינג לתוך קונכיה מאפה לקרר עד קריר ומוצק. מסדרים פירות על גבי שכבת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
מניחים ריבה בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד נוזל. באמצעות מברשת מאפה, מעיל פירות עם ריבה. עכשיו תתחבא בארון ותאכל את הכל בעצמך.