עוגת פירות יער פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פירות יער פריך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 313 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרומי עוגה, שיבולת שועל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: פאי פירות יער פריך, עוגת בורבון אגס, ו פריך אגס.
הוראות
לחמם תנור ל 425°f. קרום פרוש.
מקום 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית; קצוות חליל. קרום קו עם סיבוב 10 אינץ ' של נייר קלף בישול או לסכל. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים 8 עד 9 דקות או עד הקרום מוגדר.
הסר קלף ושעועית. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 6 עד 7 דקות יותר או עד הקרום הוא זהוב. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק מילוי מרכיבים. מילוי כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבי ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה בינונית עד מתפורר.
מפזרים ציפוי באופן שווה על מילוי.
גיליון עוגיות קו עם נייר כסף.
מניחים צלחת עוגה על נייר מצופה גיליון עוגיות. מכסים את העוגה בנייר כסף; אופים 15 דקות. להפחית את החום ל 191°; לאפות 45 עד 50 דקות יותר או עד תוסס.
הסר רדיד מן העוגה; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד ציפוי זהוב חום. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, 2 עד 3 שעות.