עוגת פלאן שוקולד
מתכון עוגת פלאן שוקולד מוכנה בסביבות 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. 212 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת -, חלב מרוכז, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פלאן שוקולד {כלומר קסם Chocoflan!}, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס מחבת 12 כוס עם תרסיס בישול הוסיף קמח או משמנים את המחבת עם קיצור ואבק עם קמח.
יוצקים ציפוי קרמל למחבת.הכן תערובת עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים את בלילת העוגה לתוך מחבת העוגה על ציפוי הקרמל.תכיני את הפלאן.
יוצקים מרוכז, התאדה וחלב טרי לתוך בלנדר.
מוסיפים גבינת שמנת רכה, וניל וביצים ומערבבים או מעבדים עד לקבלת חלקה.
יוצקים את תערובת פלאן לאט מאוד על הבלילה עוגה.לרסס גיליון של רדיד אלומיניום עם תרסיס בישול (או פשוט להשתמש רדיד nonstick) ולכסות את המחבת בחוזקה עם לסכל. כיסוי הדוק הוא מאוד חשוב. הגדר את מחבת Bundt למחבת גדולה ולהגדיר על מתלה התנור להחליק פנימהבזהירות לשפוך מים חמים לתוך המחבת הגדולה לעומק של 2 אינץ '(מחבת Bundt יהיה יושב 2 אינץ ' של מים).
אופים במשך שעתיים.לאחר שעתיים, להסיר את העוגה מהמים ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות. לקלף את רדיד אלומיניום. הפוך עוגה על צלחת גדולה עם שפה. ציפוי הקרמל צריך לזרום במורד הצדדים. מגניב לחלוטין ואז לקרר.