עוגת פצפוצי שוקולד תפוז מיני
עוגת פצפוצי שוקולד תפוז מיני עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, גרגרי קפה נמס, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת שוקולד תפוז, יחף ברוזנת תפוזים עוגת שוקולד צ'יפס, ו מיני עוגת שקדים פאונד עם זיגוג תפוזים-שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 6 פרט המגיש תבניות אפייה, כגון מקל הלא גמיש 100% תבניות סיליקון.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך כ 5 דקות, או עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז את גרידת התפוז.
לנפות יחד 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה. בקערה אחרת, לשלב את מיץ התפוזים, חלב חמאה, ווניל.
מוסיפים את התערובות הקמח והחמאה לסירוגין בשלישים לחמאה המוקרמת, מתחילתה ומסתיימת בקמח. לזרוק את חתיכות שוקולד עם 1 כף קמח ולהוסיף את הבלילה.
יוצקים לתוך המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 30 דקות, עד בודק עוגה יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר בתבניות על מתלה תיל במשך 10 דקות.
בינתיים, תכין את הסירופ. בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את הסוכר עם מיץ תפוזים עד הסוכר מתמוסס.
הסר את העוגה מן המחבתות, לשים אותם על מתלה מעל מגש, ולכפות את סירופ כתום על העוגות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
עבור גנאש, להמיס את השוקולד, שמנת כבדה, וקפה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים עד חלקה וחמה, ערבוב מדי פעם.