לחם לבן ולחמניות
מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם 34 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם לבן ולחמניות יכול להיות מרהיב ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם מים חמים, שמן, שמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן, לחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחמניות, ו לחמניות לחם שום, איך מכינים לחמניות שום ללא ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמחים והמלח בקערה חמה. מערבבים את השמרים לקרם עם מעט מהמים, ואז מערבבים פנימה את האייל, הדבש ו -2 1/2 כוסות מהמים שנותרו. מערבבים את הנוזל לתערובת הקמח ומערבבים לבצק יציב, מוסיפים עוד מים אם הוא לא קוהרנטי. על לוח או עבודה למעלה, ללוש את הבצק במשך כ 8 דקות. מעצבים לכדור. משמנים את החלק הפנימי של הקערה, מוסיפים את הבצק ומכסים אותו ברפיון בנייר משומן משומן. השאירו במקום חמים להכפיל בכמויות גדולות.
אגרוף את הבצק וחותך אותו לשניים. מעצבים 1/2 ל -2 כיכרות עגולות בגודל שווה ואת החצי השני לגלילים. לעשות חתך לחצות בחלק העליון של כל כיכר.
מניחים על ניירות אפייה משומנים, זה מזה, מכסים באופן רופף בנייר משומן משומן ומשאירים להוכחה במקום חמים.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
אופים את הלחמניות עד להזהבה, בערך 15 עד 17 דקות והכיכרות למשך 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה.