עוגת פקאן מייפל
עוגת פקאן מייפל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 422 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם סירופ מייפל, חמאה, טעם מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. נסו עוגת פקאן מייפל, מייפל ורמונט-עוגת פקאן, ו עוגת תבלין פקאן עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת, לטאטא את החלמונים, סירופ מייפל, מים וטעם מייפל.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ושוקולד.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
אופים על המדף התנור הנמוך ביותר ב 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד עוגה מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים עוגה לצלחת הגשה. לציפוי, במיקרוגל, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לקערה גדולה; מקציפים פנימה את הסוכר, החלב וסירופ המייפל של הקונדיטורים. עוגת כפור; לחץ על אגוזי פקאן על החלק העליון ודפנות העוגה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את זיליקן פורסטמייסטר גלץ סארבורג ריזלינג קבינט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![זיליקן פורסטמייסטר גלץ סארבורג ריזלינג קבינט]()
זיליקן פורסטמייסטר גלץ סארבורג ריזלינג קבינט
מיוצר עם פירות שנקטפו מוקדם מגפני אחוזה בעיירה סארבורג, ריזלינג קבינט ברמת הכפר הזה מציג את המעדן האתרי המהווה סימן היכר לאחוזת זיליקן.