עוגת פרלין בורבון היא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, בורבון, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת פרלין בורבון, עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין, ו בייקון בורבון-פרלין.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ', ואז מרפדים את התחתית והדפנות בנייר אפייה ומחמאים את הנייר. עוטפים את החלק החיצוני של התבנית בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת Springform
רדיד אלומיניום
תנור
2
יוצרים את שכבת הפרלין: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מקציפים פנימה את הסוכר החום, סירופ התירס, המלח הכשר והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מלח כשר
סירופ תירס
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מורחים בתבנית המוכנה ומפזרים מעל את הפקאנים; מניחים בצד.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "