עוגת פרפה אפרסק
פאי פרפה אפרסק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 415 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך גלידה vanillan, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת אפרסק מיושנת, פרפה יוגורט שיבולת שועל אפרסק, ו ארוחות בוקר 400 קלוריות אפרסק פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אפרסקים בקערה; מפזרים סוכר.
מסננים, שומר מיץ בכוס מדידה 1 כוס. תניח את האפרסקים בצד.
מוסיפים מספיק מים למיץ כדי למדוד 1 כוס; יוצקים לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה.
מערבבים בג ' לטין עד מומס; מוסיפים מים קרים. בהדרגה להוסיף את הגלידה, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד מעורבב. מכסים ומקררים במשך 60-75 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם (תערובת עשויה להפריד).
לנקז אפרסקים שוב; להשליך מיץ. מקפלים תערובת ג ' לטין לאפרסקים.
העברה לקליפה מאפה. מכסים ומקררים במשך 3 שעות או עד המשרד. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם קצפת.