מתכון עוגת קוניאק חמוציות יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, סירופ קוניאק, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב חמוציות עם קוניאק, החמאה מתחם חמוציות קוניאק, ו עוגת חמוציות הפוכה עם קוניאק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f ומחבתות חמאה. שורה תחתונה של כל מחבת עם שעווה או נייר קלף ונייר חמאה. מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
2
להקציף יחד חלמונים, 1 1/2 כוסות סוכר, חלב, ווניל בקערה גדולה עד בשילוב היטב, ואז לטאטא בקמח ומלח עד חלקה. (בלילה יהיה עבה.)
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
חלמון ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
לנצח לבנים עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. עם מיקסר במהירות נמוכה, לנצח בהדרגה הנותרים 3/4 כוס סוכר. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
4
מקפלים כשליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות להתפשט באופן שווה. מחבתות ראפ נגד משטח עבודה לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
6
אופים, 1 מחבת בכל פעם, באמצע התנור עד העוגה הוא זהב חיוור ומתחיל להתכווץ סביב הקצוות, 10 עד 11 דקות למחבת. שכבות מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
שחרר קצוות של שכבת עוגה 1 עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
מניחים גיליון שעווה או נייר קלף על גבי שכבה והופכים על מתלה. בזהירות לקלף נייר מעוגה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
מניחים גיליון חדש של שעווה או נייר קלף על עוגה הפוכה ומפרשים מחדש על משטח העבודה, מקלף נייר שנמצא כעת למעלה. חזור עם הנותרים 2 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
4
עם צד ארוך של שכבות לכיוונך, חצי שכבות אנכית עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
5
מורחים 1 מחצית מכל שכבה (3 מתוך 6 חצאים) עם ריבת חמוציות, ולאחר מכן למעלה עם חצאים פשוטים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מורחים
ריבה
6
שים כל" כריך "לרוחב לתוך 10 (71/2 - על ידי 3/4 אינץ') רצועות. סדר 1 רצועה אנכית צלחת זעירה עם צד לחתוך נגד זכוכית (ראה תמונה למטה), ולאחר מכן לקצץ רצועת סומק עם החלק העליון של צלחת. באמצעות חתיכת גזוז כמדריך, לחתוך רצועות שנותרו כדי להתאים צלחת, הזמנת קישוטים.
7
מברשת רצועות מכל הצדדים עם סירופ קוניאק רצועות להתאים בחוזקה סביב קצה המנה. (אם הצלחת שלך היא מעט קטנה יותר על התחתונה מאשר על גבי, לחתוך כמה רצועות בחצי באלכסון כדי למלא את כל הפערים.)
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
סירופ
8
מברשת קישוטים עם סירופ ולסדר רבע מהם בשכבה 1 בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
9
יוצקים 1 פודינג כוס. חזור על שכבות של קישוטים פודינג למלא צלחת, מסתיים עם פודינג. (ייתכן שיש לך כמות קטנה של פודינג שנשאר.)
מרכיבים שתצטרך
פודינג
10
מברשת העליון של רצועות סביב קצה עם סירופ. מכסים קצת בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
הכה שמנת כבדה עם ממתקים סוכר, קוניאק, ווניל עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שמנת כבדה
וניל
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
הסר לעטוף פלסטיק מ trifle וקרם תל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
* להתנגד לפיתוי לאפות יותר מ 1 שכבת עוגה בכל פעם; שכבות יאפו בצורה מאוד לא אחידה.* שכבות עוגה יכול להיות אפוי 2 ימים לפני הרכבה ומקורר, עטוף היטב, או קפוא עד 1 חודש.* ניתן להרכיב קצת (לפני ציפוי עם שמנת) עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.