עוגת קוקוס-דלעת שיפון
מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "טחון סינמון", " חלב " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת דלעת קוקוס, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו עוגת שיפון קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חלב וג ' לטין ב 3 qt. סיר; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד ג ' לטין מתמוסס. מערבבים בדלעת, הבא 4 מרכיבים, חלמונים ביצה, וסוכר 1/2 כוס. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד מעובה מעט. (לא להרתיח.)
להעביר לקערה; צמרמורת 40 דקות או לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב באמצע.
בינתיים, מניחים קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, חמאה, 1 כף. סוכר, ו-1 כוס קוקוס. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'. להקפיא 10 דקות או עד מוכן לשימוש.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד, באמצעות מצורף whisk, 8 דקות או עד פסגות רכות טופס.
הוסף 1/4 כוס סוכר, והכה 2 עד 3 דקות או עד פסגות נוקשות טופס.
בהדרגה לקפל חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת.
יוצקים לתוך הקרום. צ ' יל 2 שעות או עד סט.
לנצח קרם וניל במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס.
הוסף 6 כפות שנותרו. סוכר, והכה 1 עד 2 דקות או עד פסגות נוקשות טופס. עוגה למעלה עם תערובת שמנת ונשאר 1/4 כוס קוקוס.