עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1372 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם סוכר, סוכר, פתיתי קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, ו פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בשורה התחתונה של שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' עם נייר קלף ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
4
מערבבים בחמאה, חלב קוקוס, מים ווניל עד בשילוב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
וניל
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס, 2 דקות. מקפלים חצי מהחלבונים לתוך הבלילה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
אופים במשך כ 45 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב את העוגות על מחבתות על מדף במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
בסיר, לטאטא את הסוכר ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
8
לטאטא את נקטר פסיפלורה, חלמוני ביצה וזרעי וניל לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
חלמון ביצה
וניל
נקטר
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
הסר מהחום; להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. לגרד את המילוי לתוך קערת זכוכית, לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח לקרר עד צונן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
קערה
10
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית כדי ליצור 6 שכבות. מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
11
מורחים עם 6 כפות של המילוי. חזור עם הנותרים 5 שכבות עוגה ומילוי, המסתיים בשכבת עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
12
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים במשך 5 דקות, ערבוב פעם אחת, עד קלוי קלוי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בואו מגניב. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עם הסוכר עד פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
15
כפור את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם קצפת ומעיל עם קוקוס. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.