קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה

עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה
עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1372 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם סוכר, סוכר, פתיתי קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, ו פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשורה התחתונה של שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' עם נייר קלף ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
מערבבים בחמאה, חלב קוקוס, מים ווניל עד בשילוב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
ונילוניל
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס, 2 דקות. מקפלים חצי מהחלבונים לתוך הבלילה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
אופים במשך כ 45 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב את העוגות על מחבתות על מדף במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
בסיר, לטאטא את הסוכר ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
לטאטא את נקטר פסיפלורה, חלמוני ביצה וזרעי וניל לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
נקטרנקטר
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
הסר מהחום; להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. לגרד את המילוי לתוך קערת זכוכית, לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח לקרר עד צונן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
10
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית כדי ליצור 6 שכבות. מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
11
מורחים עם 6 כפות של המילוי. חזור עם הנותרים 5 שכבות עוגה ומילוי, המסתיים בשכבת עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
12
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים במשך 5 דקות, ערבוב פעם אחת, עד קלוי קלוי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו מגניב. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עם הסוכר עד פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
15
כפור את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם קצפת ומעיל עם קוקוס. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קוקוסקוקוס