עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה
עוגת קוקוס שש שכבות עם מילוי פסיפלורה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1372 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם סוכר, סוכר, פתיתי קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, ו פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה.
הוראות
בשורה התחתונה של שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' עם נייר קלף ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה.
מערבבים בחמאה, חלב קוקוס, מים ווניל עד בשילוב. לגרד את הקערה ולהכות במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, 2 דקות.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס, 2 דקות. מקפלים חצי מהחלבונים לתוך הבלילה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה.
אופים במשך כ 45 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב את העוגות על מחבתות על מדף במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
בסיר, לטאטא את הסוכר ואת קורנפלור.
לטאטא את נקטר פסיפלורה, חלמוני ביצה וזרעי וניל לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 6 דקות.
הסר מהחום; להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. לגרד את המילוי לתוך קערת זכוכית, לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח לקרר עד צונן, על 2 שעות.
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית כדי ליצור 6 שכבות. מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה.
מורחים עם 6 כפות של המילוי. חזור עם הנותרים 5 שכבות עוגה ומילוי, המסתיים בשכבת עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה.
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך 5 דקות, ערבוב פעם אחת, עד קלוי קלוי.
בואו מגניב. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עם הסוכר עד פסגות בינוניות.
כפור את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם קצפת ומעיל עם קוקוס. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.