עוגת קטיפה אדומה
עוגת קטיפה אדומה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1359 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, אבקת קקאו מעובד הולנדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה כל מחבת עם סיבוב של נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה
קרם חמאה, סוכר ושמן במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה והכה עד incorporated. מקציפים את וניל, חומץ וצבע מאכל.
מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה ב 3 קבוצות לסירוגין עם החמאה, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס לתוך המרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב על מדף אפייה במשך 15 דקות לפני הסרת העוגה מן המחבתות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. חותכים כל עוגה לתוך 2 שכבות וכפור.
מערבבים את הקרם, חלב, שעועית וניל וזרעים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר את שעועית וניל ולהשליך.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד מעובה למשחה, כ 2 דקות.
לגרד לתוך קערה, לכסות ולקרר עד קר מאוד, לפחות 2 שעות.
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk ולהכות עד התערובת היא רכה מאוד והסוכר הוא מומס לחלוטין, על 6 דקות.
מוסיפים את הדבק הקר, כמה כפות בכל פעם לתערובת החמאה ושוט עד אור ורך.