עוגה פאונד זהב דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב-חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. מתכונים דומים: עוגת קילו זהב, עוגת קילו זהב, ו עוגת קילו זהב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במערבל לעמוד, מצויד עם להב הבלילה, שמנת החמאה והסוכר במשך 8 דקות במהירות בינונית, מגרד את הצדדים לעתים קרובות עם מרית גומי. מנמיכים את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, שילוב גם לאחר כל תוספת.
הוסף חצי מהקמח, עם המיקסר כבוי, ולאחר מכן הפעל את המיקסר במהירות נמוכה כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מוסיפים את חלב החמאה וקרם וכאשר משולבים היטב מוסיפים את הקמח הנותר. המשך לערבב במשך 3 דקות נוספות במהירות בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
6
חמאה וקמח מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת, הקשה על המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי לחסל בועות אוויר ולשים בתנור קר. הגדר את התנור ל 325 מעלות f ואחרי 45 דקות, בזהירות לסובב את העוגה ולהמשיך לאפות עוד 30 עד 40 דקות. בדוק על ידי החדרת שיפוד עץ למרכז וכאשר הוא יוצא יבש, הסר את המחבת מהתנור. העוגה תיפול קצת, אבל תן לה לנוח במשך 30 דקות. הפעל סכין חדה, דקה סביב הקצוות של המחבת ולתת לנוח במשך 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
שיפודים
סכין
מחבת
8
הפוך את העוגה על מדף קירור מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
9
הערה של קוק: שים פיסת נייר קלף על גבי העוגה והמחבת, ואז להתהפך בעדינות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
10
אבק עם הסוכר של הממתקים, ואז לחתוך ולהגיש עם זיגוג הדר חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמוציות
זיגוג
11
בסיר קטן, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמוציות והמים. מבשלים עד החמוציות להתחיל פופ, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים ולהפחית את החום נמוך. מבשלים עד מעובה, כ -15 דקות. מחית עם בלנדר מקל ומתח לתוך קערת הגשה.