קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

לזניה מחבת בריאות

לזניה מחבת בריאות
אם יש לכם פלפל, בשר טחון רזה במיוחד, תערובת גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: לזניה בריאות, לזניה קייל פורטובלו בריאות, ו לזניה מחבת.

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר טחון, בצל ושום על חום בינוני גבוה במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
3
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

ציוד