עוגת קממבר אפויה לשיתוף
אם יש לך חבילה בצק עלים, רוטב חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קממבר אפוי, קממבר אפוי, ו ערכת קממבר אפויה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
חותכים את הבצק, ואז מגלגלים כל חצי על משטח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. במרכז גיליון מאפה 1, להפיץ את הג ' לי לעיגול בערך באותו גודל כמו הגבינה. תושיב את הגבינה למעלה.
מברישים את המאפה מסביב לגבינה עם ביצה מוכה. הרם את הסדין השני של מאפה על גבי בעדינות ללחוץ על הגבינה, לסחוט את האוויר כמו שאתה הולך, ואז לאטום אותו כל הדרך סביב לחץ עם האצבעות שלך על כל הבצק העודף כדי לאטום ממש טוב. השתמש במספריים כדי לחתוך בצק עודף, משאיר על גבול 4cm סביב הגבינה. השתמש שיניים של מזלג כדי ללחוץ על הקצוות זה נראה יפה וחותם את המאפה עוד יותר. הרם על מגש אפייה מצופה קלף אפייה.
מברשת בכל רחבי עם ביצה, ולאחר מכן להוסיף כוכב שומשום, אם אתה רוצה.
אופים במשך 20-25 דקות עד המאפה הוא חום, פריך ועולה היטב סביב הקצוות אם הכוכב שלך מקבל כהה מדי, לכסות עם ריבוע של נייר לאחר 20 דקות. לשבת 5 דקות לפני חיתוך לתפוס את מרכז גביני כפי שהוא נוטף החוצה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג