עוגת קפה Streusel אוכמניות
עוגת קפה Streusel אוכמניות עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קפה Streusel אוכמניות, עוגת קפה Streusel אוכמניות, ו עוגת קפה Streusel אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל החלק הפנימי של מחבת צינור עם 1 כף חמאה מומסת 1 כף קמח כף.
שלב 2 3/4 כוס קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה.
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאה לפני הוספת הבא. מקציפים וניל לתוך התערובת עם הביצה האחרונה.
יוצקים תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה לתוך תערובת החמאה, ערבוב עד רק שולבו לתוך הבלילה.
מערבבים אוכמניות, סוכר חום, אגוזי מלך, וקינמון.
מורחים על 1/3 הבלילה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מפזרים על 1/3 תערובת אוכמניות מעל שכבת הבלילה.
מורחים על 1/2 הבלילה הנותרת על תערובת אוכמניות; העליון עם כ 1/3 תערובת אוכמניות הנותרים.
מורחים את הבלילה שנותרה על תערובת אוכמניות. למעלה עם תערובת אוכמניות נותרת.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 60 עד 65 דקות.