עוגת קפה פרג זיגוג לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לימון זיגוג פרג קפה עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 307 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת קפה לימון-פרג, עוגת פרג לימון מזוגגת, ו עוגת לימון-פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בעמדה האמצעית העליונה. מחבת חמאה.
בסיר קטן, לשלב זרעי פרג וחלב. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בביצה, חלמון ביצה, וניל עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד רק בשילוב. מוכה בפרגים וחלב. מערבבים בגרידת לימון.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, על 45 דקות. בעוד העוגה עדיין חמה, לטאטא יחד ממתקים סוכר ומיץ לימון.
תן מגניב 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר מתלה לסיים קירור.