קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קפה קינמון II

עוגת קפה קינמון II
עוגת קפה קינמון II דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 313 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 15. אם יש לך מים, אגוזי מלך, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 18%. מתכונים דומים: ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת, עוגת קפה קינמון, ו עוגת קפה קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ', או תבנית עוגה בגודל 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה, תערובת פודינג וניל, ותערובת פודינג חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג חמאהתערובת פודינג חמאה
1 (8 אונקיות) מיכל קצפת קלה (כגון Cool Whip®)1 (8 אונקיות) מיכל קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים, שמן ומים, מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הסוכר החום, קינמון ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים חצי הבלילה לתוך המחבת, להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מפזרים חצי תערובת האגוז. מכסים עם שאר הבלילה, ומפזרים עם שאר תערובת האגוז.
6
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 325 מעלות F (165 מעלות C) ואופים במשך 35 עד 40 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור