עוגת קפה קלה
עוגת קפה תפוח קלה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם תערובת פודינג וניל מיידית, ביצים, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קפה קלה, עוגת קפה פריטר תפוחים קלה, ו מכונת לחם קל עוגת קפה תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ותערובת פודינג מיידית.
מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה ושמן, מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה לשלב את הסוכר, קינמון ואגוזי מלך.
יוצקים חצי מהבלילה למחבת המוכנה, ואז מניחים שכבה של תפוחים פרוסים על הבלילה ומפזרים חצי מתערובת אגוז הקינמון.
יוצקים את הבלילה הנותרת מעל ולחזור עם התפוחים הנותרים תערובת אגוז קינמון.
אופים במשך 60 עד 70 דקות בתנור שחומם מראש. מגניב במשך 1/2 שעה לפני הסרת מחבת להתקרר לחלוטין.