מוסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר ופלפל, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות. חתוך את החצילים וחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים על 2 דפי אפייה מרופדים בנייר כסף גדולים; מברשת בנדיבות עם 1/2 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים עד רך, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בתנור הולנדי או בסיר כבד על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את המטלית ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות.