קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

מוסקה

מוסקה
מוסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר ופלפל, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות. חתוך את החצילים וחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים על 2 דפי אפייה מרופדים בנייר כסף גדולים; מברשת בנדיבות עם 1/2 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים עד רך, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בתנור הולנדי או בסיר כבד על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את המטלית ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
העברה למסננת ולתת מגניב; לסחוט לחות עודפת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לנגב את הסיר יבש; להוסיף את החמאה להמס על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הבצל; מבשלים עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את הטלה, שוברים אותו לחתיכות, עם אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, 2 כפיות מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד הבשר הוא מעט השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד הבשר מבושל אבל עדיין מעט ורוד, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר ועלי דפנה; מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
11
בינתיים, מעט שמן תבשיל 9 על 11 אינץ ' ומפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בצלחת; מתייבשים עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
כמו הרוטב ממשיך לבשל, להפוך את פודינג הגבינה: להמס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
14
לטאטא בקמח, בישול מעט כדי ליצור משחה רכה. את החום, להקציף בחלב, אגוז מוסקט ו 2 כפיות מלח. לחזור לחום ולהביא לרתיחה, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
הסר מן החום שוב; מערבבים ב 1 כוס גבינה, מגניב מעט, ולאחר מכן לטאטא את הביצים חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
להפחית את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
שכבת מחצית החצילים על גבי תפוחי האדמה. מכסים עם חצי רוטב הבשר, ואז חצי מהכריך. חזור עם החצילים הנותרים, רוטב בשר chard.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Chard שוויצריChard שוויצרי
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
18
יוצקים את רוטב פודינג על גבי, ואז מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת קפלוטירי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
19
אופים את מוסקה, חשוף, עד פודינג מוגדר משחימים קלות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
20
תן מנוחה 20 דקות לפני ההגשה.
21
צילום: טינה רופ

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת4קילוגרםעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת קפלוטירי מגוררת אוגבינת קפלוטירי מגוררת או2(חוֹרֶף)פירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2largesביצים ועוד 3 חלמוניםביצים ועוד 3 חלמונים2קילוגרםחצילים גדולים (אודותחצילים גדולים (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טלה טחון או בקרטלה טחון או בקר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי5ups חלב מלא, בטמפרטורת החדרups חלב מלא, בטמפרטורת החדר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה ועוד למחבתשמן זית כתית מעולה ועוד למחבת1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו מעורבב עם פטה מתפורר 1 כוספרמזן מגורר-רג'יאנו מעורבב עם פטה מתפורר 1 כוס1( חצילים)תפוחי אדמה כל מטרה, קלופים פרוסים דקתפוחי אדמה כל מטרה, קלופים פרוסים דק1חבורה גדולהChard שוויצרי, גבעולים גזוז ועלים קצוציםChard שוויצרי, גבעולים גזוז ועלים קצוצים2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר