עוגת קפוצ'ינו מוקה אגוזי לוז שוקולד
עוגת קפוצ'ינו מוקה אגוזי לוז שוקולד דורשת כ 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, אגוזי לוז, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מתכונים דומים: עוגת מוקה שוקולד מריר עם ציפוי קפוצ'ינו, עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, ו קפוצ'ינו אגוזים.
הוראות
הכן פודינג על פי הוראות החבילה באמצעות תערובת חלב וקפה. מקפלים פנימה 1/2 כוס מוקצף ציפוי פודינג, ולאחר מכן להפיץ תערובת לתוך קרום העוגה.
מפזרים 1/4 שבבי שוקולד כוס ו 1/4 אגוזי לוז כוס מעל העוגה. כיסוי, ומקרר במשך 2 שעות.
מורחים 1 1/2 כוסות של ציפוי מוקצף על עוגה, ואז מפזרים שבבי שוקולד הנותרים אגוזי לוז על גבי.