עוגת קציר דלעת
עוגת קציר דלעת היא חלב חינם קינוח. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת תבלינים, צבעי מזון, גלילי פירות בטי פרי, גלילי פירות לעיסים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו קציר עוגת דלעת שוקולד, קציר מטבל דלעת, ו קציר פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°. Spray 2 1/2-רבע גלון קערה עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לעשות 1 קופסה של בלילת עוגה כמו ביים על תיבת.
יוצקים את הבלילה לתוך קערה אטומה.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות. תריץ סכין בקצה העליון של העוגה.
הסר עוגה מהקערה; מקום מעוגל בצד על מתלה קירור. חזור עם התיבה שנותרה של תערובת עוגה כדי להפוך את העוגה השנייה. עוגות מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, ציפוי גוון עם 9 טיפות צהוב ו 6 טיפות צבע מזון אדום כדי להפוך זיגוג כתום. לקצץ ישבנים של שתי העוגות כדי ליצור משטחים שטוחים.
מקום 1 עוגה, צד עגול למטה, על צלחת.
מורחים 2/3 כוס של ציפוי כתום על צד שטוח של עוגה כמעט קצה.
מניחים עוגה שנייה, צד עגול למעלה, על עוגה חלבית לעשות צורה עגולה. כפור עוגה שלמה עם נשאר ציפוי כתום.
כדי להפוך גזע, לחתוך טוויסט של שוש לרוחב לשלישים. לאסוף חתיכות יחד ולסובב. השתמש קיסם לעשות חור העליון של העוגה; להכניס גזע שוש. לפרק ליקריץ כדי להכין גפנים.
חותכים עלים מן לחמניות חטיף פירות.
מקשטים עוגה עם גפנים ועלים.
מפזרים נצנצים. החנות מכוסה באופן רופף.