עוגת קרם-Meyer Custard
עוגת קרם מאייר-קרם היא ללא גלוטן קינוח. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגות קרם לימון מאייר, ו Meyer Lemon Magic Custard Cake For Breakfast (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים 2 כפיות לקלף מלימונים. עם zester או מגרסה אסיאתית, לעשות כמה גדילים ארוכים ודקים של קליפה ממאייר או לימונים רגילים; להפריש. Ream 1 1/3 כוסות מיץ מהלימונים.
בחלק העליון של דוד כפול, לערבב עמילן תירס וסוכר. מערבבים במיץ וקליפה מגוררת. מלא את החלק התחתון של דוד כפול עם מים 1 אינץ'.
מחבתות מקום מעל חום גבוה ולהביא מים לרתיחה; להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים. מערבבים עד תערובת עבה ומבריק, 8 עד 9 דקות. בקערה, מקציפים ביצים כדי להתמזג.
לטאטא בערך 1/2 תערובת לימון כוס, ואז להחזיר את כל פאן. מערבבים עד התערובת היא עבה מאוד ומגיע 160 על מדחום מיידי לקרוא, על 5 דקות.
מניחים בקערה של קרח ומערבבים לעתים קרובות עד תערובת הוא מגניב לגעת, על 6 דקות.
בקערה, מקציפים קרם עם מיקסר עד נוקשה. מקפלים בתערובת לימון, ואז להפיץ באופן שווה בקליפה מאפה. פיזור גדילים שמורים של קליפה על גבי. צינה, חשופה, עד קצת מוצק לגעת, על 2 שעות.
לשרת, או לעטוף אטום וצינה עד 1 יום.