קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם אפרסק

עוגת קרם אפרסק
עוגת קרם אפרסק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חלבונים, אפרסקים בסירופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק ~ אפרסקים וקצפת, עוגת גלידה אפרסקים, ו שמנת חמוצה-עוגת קפה אפרסק.

הוראות

1
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות רכות טופס. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
לנצח חלמונים ביצה הנותרים 1/2 כוס סוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור. מקציפים בקליפה לימון וקצפת. להפחית את המהירות לנמוך, ולהכות בקמח רק עד חלקה. ביד, לקפל בזהירות שליש תערובת ביצה לבן. מקפלים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת ביצית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן קלות ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
5
אופים ב 350 במשך 13 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
פרוסות אפרסק טפיחה עם מגבת נייר כדי להסיר לחות עודפת. שים בצד 8 פרוסות אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה. שכבת העוגה העליונה עם מילוי גבינת שמנת, מתפשטת לקצוות. סדר פרוסות אפרסק בצורת דיבר על מילוי. פרוסות אפרסק העליון עם ציפוי שמנת מוקצפת 1 כוס, מתפשט לקצוות. ציפוי העליון עם שכבת העוגה שנותרה. כפור העליון וצדדים של עוגה עם הנותרים קצפת ציפוי. מסדרים פרוסות אפרסק שמורות על גבי עוגה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
הערה: תחליף 2 כוסות של פרוסות אפרסק טרי קלופים בעונה עבור אפרסקים משומרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים