עוגת קרם אפרסק
עוגת קרם אפרסק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חלבונים, אפרסקים בסירופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק ~ אפרסקים וקצפת, עוגת גלידה אפרסקים, ו שמנת חמוצה-עוגת קפה אפרסק.
הוראות
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
הוסף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות רכות טופס. שים את התערובת בצד.
לנצח חלמונים ביצה הנותרים 1/2 כוס סוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור. מקציפים בקליפה לימון וקצפת. להפחית את המהירות לנמוך, ולהכות בקמח רק עד חלקה. ביד, לקפל בזהירות שליש תערובת ביצה לבן. מקפלים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת ביצית הנותרים.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן קלות ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 13 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
פרוסות אפרסק טפיחה עם מגבת נייר כדי להסיר לחות עודפת. שים בצד 8 פרוסות אפרסק.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה. שכבת העוגה העליונה עם מילוי גבינת שמנת, מתפשטת לקצוות. סדר פרוסות אפרסק בצורת דיבר על מילוי. פרוסות אפרסק העליון עם ציפוי שמנת מוקצפת 1 כוס, מתפשט לקצוות. ציפוי העליון עם שכבת העוגה שנותרה. כפור העליון וצדדים של עוגה עם הנותרים קצפת ציפוי. מסדרים פרוסות אפרסק שמורות על גבי עוגה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. לאחסן במקרר.
הערה: תחליף 2 כוסות של פרוסות אפרסק טרי קלופים בעונה עבור אפרסקים משומרים.