עוגת קרם בננה חדשה
גשו לסופר וקנו סוכר, קרקרים בטעם שוקולד, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת קרם בננה מיושנת, עוגת אפרסק מיושנת, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-ליטר נירוסטה או סיר nonstick (לא להשתמש אלומיניום כי פודינג יהיה discolor), מערבבים יחד עמילן תירס וסוכר. בהדרגה מערבבים soymilk וחלמונים ביצה עם מקציף חוט.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים וניל וחמאה. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות העור. מקררים כ -30 דקות או עד מגניב.
מפזרים 1 כף פירורי קרקר על תחתית של 4 קערות קטנות רדוד המשרתים. מערבבים פודינג. כף 1/4 כוס פודינג על פירורים בכל קערה; העליון כל אחד עם 1/4 של פרוסות הבננה. כף 1/4 פודינג כוס על פרוסות בננה; העליון עם 1/4 כוס מוקצף ציפוי 1 כף פירורי קרקר כף.