עוגת קרם בננה שוקולד
עוגת קרם בננה שוקולד דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 485 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את ציפוי הגלידה "סמאקר פאדג'"®, תערובת פודינג וניל מיידית, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת קרם בננה שוקולד, עוגת קרם בננה שוקולד לתקוע עוגה, ו עוגת בננה טרייה עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד.
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F. תרסיס התחתון של מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס בישול לא מקל.
תערובת עוגה, ביצים, שמן וחלב 3/4 כוס בקערה בינונית עד לחה. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים 38-42 דקות. מגניב לגמרי.
תערובת פודינג עם 1 כוס חלב קר. בקערה אחרת, מקציפים גבינת שמנת עד רכות.
מערבבים בפודינג ותמצית בננה. להתמזג ציפוי מוקצף.
הסר 1 כוס ושמורה. מערבבים 2/3 כוס פאדג ציפוי בקערה קטנה עד התפשטות עקביות. פרוס בננות בעובי 1/4 אינץ'. לטבול 3 פרוסות במיץ לימון. כיסוי ושמורה לקישוט.
חתוך לחצי אופקית. מכסים את השכבה התחתונה עם ציפוי פאדג'. למעלה עם בננות פרוסות שנותרו תערובת פודינג 3 כוסות. מכסים בשכבת העוגה העליונה.
מורחים 1 כוס פודינג שמורות על מרכז העוגה.
מניחים 2 כפות ציפוי פאדג ' לפינה של שקית resealable 1 ליטר. ללוש.
חותכים פינה קטנה את התיק.
טפטוף ציפוי פאדג ' מעל גבי עוגה. מקררים לפחות 1 שעה.
מקשטים עם פרוסות בננה שמורות ממש לפני ההגשה.