קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם הסוכר של אמא hossier

עוגת קרם הסוכר של אמא hossier
עוגת קרם הסוכר של אמא hossier עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו בצק לפאי, קמח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קרם סוכר Hossier, עוגת קרם סוכר Hossier, ו עוגת קרם סוכר Hossier (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים יחד עד לקבלת חלקה; הבצק לא צריך לבוא יחד במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. לשטח את הכדורים מעט לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
תן את שאר הבצק במקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 20 דקות אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
כאשר מוכן לשימוש, לקחת את אחד כדורי הבצק מתוך המקרר. השני יכול להיות קפוא, לעוגות בעתיד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', 1/16 עד 1/8 אינץ ' עבה. השתמש מכסה מחבת או קערה כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
12
קל מעיל 9 אינץ ' עוגת פח עם ספריי בישול ואבק עם קמח. סובב את הפח כדי לצפות את הצד. הפוך את הפח והקש את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
בחר את הבצק מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על הפחית עוגה מוכנה. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
14
Crimp את הקליפה: בעדינות לגלגל את הקצוות של בצק העוגה תחת, עם האגודל ואת האצבע המורה מנוחה את הקצה התגלגל על שפת הפח. תיזהר לא למשוך את הבצק החוצה מפח העוגה כמו שאתה הולך. זה יגרום הקליפה לשקוע בחזרה לתוך הפח כפי שהוא אופה ולהשאיר אותך עם קרום עוגה קצר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגותבצק עוגות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
תפוס את קצה קליפת העוגה עם האגודל והאצבע המורה של כל יד, על סנטימטר זה מזה. הבא את יד ימין שלך אליך ולשמאל כפי שאתה דוחף את יד שמאל שלך ממך ימינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
16
מניחים את יד שמאל 1/2 אינץ ' ימינה של crimp הראשון ולחזור על התהליך עד שפעלת את דרכך סביב קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
17
מניחים את האצבע המורה מאחורי כל crimp ולסחוט את הנקודה בצד החיצוני של מעטפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה. בגלל בצק העוגה שלנו הוא כל חמאה, חמאה מרככת ונמס כל כך מהר בתנור, חשוב להתחיל עם חדה ומוגדרת היטב crimp ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מניחים את מעטפת העוגה crimped במקרר לנוח לפחות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 20 דקות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
אפייה עיוורת: מחממים את התנור ל-400°F (200°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
מניחים את קליפת העוגה הקפואה על תבנית אפייה. קו החלק הפנימי של הקליפה עם נייר קלף או מסנן קפה. מילוי עם שעועית לא מבושל עד השעועית הם אפילו עם הקצה העליון של crimp. לחץ על השעועית כדי לוודא שהם מתפשטים לקצוות של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
21
אופים במשך 20 דקות, מסתובב 180 מעלות באמצע. הקצה החיצוני של crimp צריך להיות יבש וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
הכנת עוגה: מחממים התנור ל 204° (200°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
מניחים את קליפת העוגה על תבנית אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
24
מערבבים את הסוכר המגורען, סוכר חום, קמח ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
25
מערבבים עם מקצף או הידיים כדי לשבור את כל גושים לשלב מרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
26
מערבבים בעדינות את השמנת הכבדה עם כף עץ או מרית. אל תגזים. הקצפת הקרם תמנע מהעוגה לשקוע.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
27
מערבבים בממרח וניל.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
28
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
29
סובב 180 מעלות ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות, עד בועות גדולות לכסות את פני השטח. לא נראה שהעוגה מוכנה כשהיא יוצאת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע במקרר לפחות 4 שעות, עד לילה, לפני חיתוך. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה